Každý jistě zná placky, které jsou známé jako pitta chléb nebo arabský chleba. Jsou ideální na plnění masovou směsí nebo jinou pochoutkou. Taková pekařská linka je složena z několika komponentů, ale díky dokonalému navržení a sestrojení se skutečně jedná o efektivní a produktivní linku.

Jen pro zajímavost si pojďme udělat procházku, co všechno taková linka obsahuje, než si budete moci vychutnat čerstvý chléb.

Jak na čerstvý chléb

  • Moučným hospodářstvím všechno začíná.
  • Aby se udělalo těsto, tak je třeba přidat pár dalších surovin, a to se již dostáváme do mísícího centra, kde je přesné dávkování.
  • Těsto bychom měli, ale dalším krokem je třeba oddělit stejný poměr bochánků.
  • Přece jenom chleba vypadá jako nafouklá placka a tak je čas na tvarování.
  • Super placky se zdařily i bez lidské síly a kynárna se postará o vykynutí.
  • To šlo pěkně jako po másle a teď šup do pece.
  • Vysokoteplotní pekařská pásová pec dokoná dílo.
  • Ještě nechat chvíli na chladících dopravnících a může se balit.

Bez vynaložení větší lidské síly, za pouhého dozoru, je napečeno. Tyto pekařské linky samozřejmě nejsou na trhu jediným skvělým pomocníkem, jsou navržené další, na jiný druh pečiva.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Mohlo by se vám také líbit: